Gröna önskelistanEn ny fin cykel att trampa runt med.

 
En Wolkswagen buss.


Shorts- och baddräktsväder.


Söndagspromenad


I söndags gav jag mig ut på promenad.


Jag träffade två hackspettar, bara en ville vara med på bild.


plumsade ut i djupsnön för att ta mig ner till sjön. Väl på sjön fanns det skoterspår att gå på.
 

Tog mig upp för värsta långa backen för att ta mig ut på vägen igen.


Jag fastnade på bild.


Önskade att Nestors skulle ha haft öppet. Min fasters secondhand affär/café, där jag fyndat en himla massa fint.


Promenaden avslutades med fika hos farmor.


Dansar sig fram genom livet.Lördag kväll för tre veckor sedan när jag var i Umeå så var det festligheter med tjejorna hos Julia. Bonita, Julia, Ebba och Lisa är alla kvar i Umeå på praktiken och första samtals ämnet var att höra hur alla har haft det på praktiken.


Tacos, svensk husmanskost.


Finaste tjejerna Lisa och Ebba.
 

Lisa lånade en paljettklänning av Julia, för hon skulle vidare på spexfest.


Efter jobbet kom Axel ner.


Sedan såg vi på melodifestivalen, dansade och drack kaffe med kardemumma.


Jag hade lånat en klänning av Maja som hon fick av mig i julklapp. Jag brukar passa på att låna kläder av andra när jag får det, för nytt är alltid kul.
  

Sedan gick vi till NH för att ta en öl och dansa ännu mer. Tyvärr var det inte så mycket folk på NH men vi hade kul ändå.


VinterlandIdag blir det en heldag i backen med brädan.


ur telefonenFebruari började med att jag fyllde år då hade jag favoritklänningen och åt tårta med färgglatt strössel på fina fat.


Fick rosor som gjorde varje måltid lite trevligare och på praktiken ritade jag ansikten när det var möten. Jag lovar jag lyssnade på allt.


Åkte tåg till Umeå och provade på isländsk yogurt som var så proteinrik och krämig att den fastnade i gomen. Provad på lite frisyrer, jag rullade in mitt hår så det blev en rulle och tänkte det skulle bli en donut men den gick inte hela vägen runt, så blev en halv donut.


I Umeå var det tacos och drinkar hos Julia.


Maja klippte lugg på mig och jag åkte till syster.


I Skelleftå grillade vi korv och solade. Nere på älven var det is som var perfekt för att halka runt på, Agnes åkte mest runt på mage.


Agnes och Jollade hade bakat blåbärskaka. Jag fick en bit och Agnes ville ha tre.


Halv donut.


Night lightNight light, nothing can scare me.

 


Shopping, lunch & geografi.Förra lördagen gick jag på shoppingrunda i umeå. Köpte mig ett par svarta jeanstights med högmidja och stuprörs. Har länge velat köpa dem men de har inte funnits i min storlek så blev himla glad när jag nu fått mig ett par. Jag bor i princip i dem, så skönt att slippa hårda jeans. Sedan tog jag en lunch på Costas


Med Maja.


Vi började planera lite smått på tågluffen i Europa nu till sommaren. Vi insåg att våra geografi kunskaper om städer i europa var väldigt begränsade. Men nu kan vi en hel massa och har en tanke på vilka städer/länder vi vill hinna med under luffen. Börjar i Holland och tar oss vidare till Tyskland, Österriket, Kroatien, Tjekien, Ungern, Polen och så slutar vi i Malmö.


Jag är så glad att vi börjat planera för nu måste vi åka. Nästa planering blir att göra en budget och lista ut vad vi vill göra på alla ställen. Just nu vet vi bara att vi vill dricka öl i de flesta länderna, vilket vi nog blir less på ganska fort.


Tåg, moviequiz & newcastle.Förra fredagen efter praktiken hoppade jag på nattåget ner till Umeå. Där möte jag upp med Maja för att ta en öl. Vi hade himla beslutsångest över vart vi skulle gå. Men maja fick tips av en jobbarkompis om att TC var the place to be.


Majas jobbarkompis hade varit på film med filmklubben och efter var det moviequiz. Himla kul med moviequiz, kändes som jag kunde mycket mer än vad jag brukar när det är musikquiz. Vi vann inte men lika kul hade vi för det.


Jag


Newcastle brown ale och snygg Maja.

Sedan tog jag all min packning och åkte hem till fina lägenheten. Var himla skönt att få sova i min säng igen.


Födelsedagsfirandet.


Här är lite bilder från den 6 och 7 februari. Det blev tyvärr mest bilder på fikat.


Dagen före min födelsedag hade mamma gjort smörgås tårta, jag gjorde dekoreringen.
 

firades jag med mamma, mormor och Knobbe.


På födelsedagen fick jag rosor och hade favorit klänningen.


Gjorde en gräddtårta och mormor sjöng för mig.


Sedan kom mer släkt och grattade mig.


Lördagen för två veckor sedan.


För tre helger sen var det start för melodifestivalen så Veronika och Emil bjöd hem till sig.


Veronika, Tilda, Emil och Steffan. När melodifestivalen var slut såg vi på youtube klipp från ESMK06. Både Tilda och Veronika har hamnat på film.


Kissemissen var himla rädd för min kamera och la sig tryggt mellan karlarna.


Fin fin kväll!


Lugg!

Nu har Maja klippt lugg på mig!


Min födelsedag!

Idag fyller jag 23 år! Här är en tillbakablick i hur året som 22 åring sett ut.


Under vårterminen började jag blogga, köpte min Iphone, skrev min b-uppsats, bröt upp med mitt ex, åkte till Holland, hade spelkvällar, firade valborg i Umeå, såg Emil Jensen och såg mitt första Umespex.


Under sommaren hittade jag på en massa skönt i solen under dagarna för att jobba på kvällarna. Maja flyttade in, jag åkte till Stockholm, drack drinkar på Båten, firade min syster som fyllde 30 år, åt kräftor och fick finbesök från Boden.


Under höstterminen försökte jag spendera så mycket tid som möjligt med klassen innan praktiken, jobbade vidare på hemtjänsten, köpte min digitala systemkamera, lärde mig göra fiskbensflätor, annordnade en sittning för klassen med Lisa, åkte till Uppsala för att hälsa på Marina, var trasdocka på maskerad och började sticka igen.   


Sedan blev det vinter och jag var på hotellfest, spelkvällar och julmarknad på gammlia. Såg Magnus Betnér för tredje året i rad, åt julbord med tjejerna i klassen, firade jul och nyår med familj och vänner. Började hoppa med snowboarden, samla på muminmuggar, praktiken i Boden och flyttade hem till mamma och pappa.


Lägenheten <3


Ett rött litet hus på kullen!Idag har det varit otroligt vackert och stilla utomhus. Jag var ute en liten stund för att det var ju så himla soligt och fint ute och jag tyckte faktiskt det inte var så himla kallt, fast jag hade ju förstås klätt mig i ungefär 10 lager. Jag tyckte då inte det kändes som-34, men det var vad termometern sa.


- 31


Idag när jag vaknade var det -31 ute, så det blev kläder efter vädret. Tjocka yllekoftan med två par tjocka strumpbyxor och yllesockar.

Ursäkta kaoset i bakgrunden, mamma har gjort om mitt gamla rum till syrum så nu bor jag i syrummet tills i sommar.


RSS 2.0