Älskad och saknad av många

Ulla du var alltid så glad och lycklig och jag hoppas du har det fint där du är nu. Vila i frid. Du kommer vara otroligt saknad!

Mina tankar och böner går till din familj.


Lyckan att komma hem till paket.

Det har varit dubbel lycka när jag kommit hem förra veckan. Först när jag kom till lägenheten i Umeå hade jag ett paket att hämta på posten. Det visade sig att jag hade vunnit en muminmugg i en tävling i Hus & Hem Retro. Retro är min absoluta favorit tidning och jag blir så himla nostalgisk av att bläddra i den.
 

Tyvärr hade jag köpt samma mumnimugg helgen före så jag gav en till Maja.

När jag sen kom hem till byn i torsdgas så stod det ett litet paket på bordet och där i var mitt nya objektiv. Har pratat om att köpa det ända sen min födelsedag och det har aldrig blivit men så slog jag bara till.
 
Var så glad och sprang runt och tog kort på allt.


mammas orkide


en lurvig och gosig hund som kom och hälsade på mig och mamma.


maskrosor


vår lekstuga.


Svalborg

Den 28 april tog jag tåget ner till Uppsala för att fira Valborgs med Marina och hennes vänner. Första dagen kallas tydligen svalborg och det såg ut lite så här.

Marina och Jens mötte upp oss vid tågstationen. Jag och Marina promenerade hem till henne, påvägen höll jag på dö av värmeslag för jag hade ju varm jacka, så vi stannade på en marknad på vägen där jag köpte en jeansjacka för 30 kr. När jag kom hem till boden hittade jag en tjugolapp i fickan så jackan kostade mig bara tio kr.


Vi satt sedan ute och solade barbent och jag var helt galen över att det var sommar i Uppsala, snön låg ju fortfarande kvar i Boden.


Marinas fin katt Sfinxen klättrade i träd och höll koll på oss så det inte kom någon annan katt och ville mysa.


När resten av gänget som åkte bil kom hem spelade vi Mario Cart.


Grillning var ett måste när det var sommarväder. 


Jag körde på vegitariskt med Halloumi, champinjoner och tomater med tzatziki. Hade en bakpotatis också men jag var så hungrig att jag inte orkade vänta på att den skulle bli klar.


När det blev svalare ute gick vi in för att spela lite kort och frågelekar. Roligaste leken är när det enda man ska göra är att fråga frågor och svara med nya frågor, inte så lätt som man kan tro.


Jens spillde ner hela sig själv.


men han var ändå glad?


Finaste Åsa.


Simon hade gitarren med sig så han spelade och vi sjöng lite. Han visade också sin pippi på benet.


Jag fastnade på bild men världens mest delade lugg. Är det sämsta med att ha lugg att den är fin under så kort tid.


Sedan gick Åsa, Marina och jag till en mysig nation och tog en öl och efter det gick vi till en inte fullt lika mysig krog där resten av gänget var.


Ursäkta det långa uppehållet.

Ursäkta det långa uppehållet. Har helt enkelt haft för mycket med praktiken och andra roligheter och kört bil. Har räknat ut att jag kört minst 380 mil den här månaden, helst sjukt mycket, förlåt naturen.

Om mindre än två veckor åker jag ut på min tågluff i Europa med Maja i en månad och då blir det nog inte så många inlägg men tills dess ska jag lägga upp en massa.


I väntan på det bättre!

Valborgs helgen var jag i Uppsala hos Marina. Jag var helt i extas när jag kom ner och insåg att det var sommar där. Ska bjuda på mer bilder senare. Men här är några mobilbilder från kvalborg. I väntan på att jag ska få tillbaka mitt minneskort som jag glömde i Uppsala.


Boden gänget stod för musiken.


Vi åt glass i solen.


Vi tog en massa polaroidkort.


RSS 2.0