Heta tandooriräkor.


Tandooriräkor 

Du behöver:

2 msk lättyogurt
1 tsk citronsaft
1 tsk tandoori
125 gram skalade räkor
1 gul lök
1 tsk olja
2 msk koriander


Tillagning

 
Blanda yoghurt, citronsaft och tandoorikrydda. Lägg i räkorna och rör om.

Skala och finhacka löken. Fräs den i oljan i en stekpanna på svag värme.

Öka värmen och lägg i räkblandningen. Fräs den tills det mesta av vätskan har kokat in, 3-5 min. Rör hela tiden. Blanda i koriander eller ev. persilja. Salta lite. 

Servera i pita bröd eller gör som jag ta det som finns hemma.

Passar bra till både måltid eller servera som förrätt.

Kommentarer
Postat av: maja

såg väldigt gott ut :) vi ses imorgon

2011-08-19 @ 22:25:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0